December

Publicerat

Vi har fått ställa om och fundera ut nya lösningar på hur vi på bästa sätt kan hålla liv i bageri och kafédelen i dessa tider. Kafét har vi stängt under rådande omständigheter. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Och vi har flyttat ut butiken så att ingen ska behöva trängas inomhus för att få ta del av det vi så gärna erbjuder. Nämligen nybakat och närproducerat och härhandlat.

Kom förbi! Här finns även en del julklappstips från Kornettgården. Vår egen äppelmust, mustad i trädgården utanför och honung från nordiska bin som surrat omkring i Labbetorp med omnejd är också passande som både gåbortpresent och julklapp. Om ni frågar oss. =)

I fredags hade vi…. fredags feeling. Är det här det är party? Klicka här.

Vi erbjuder Fredagsmyspåse varje fredag och i den finns det Paj med sallad och nybakat bröd eller smörgåstårta, äppelmust och mjuk kaka och hård kaka. Vill du boka så gå in på vår FB-sida, där uppdateras veckans paj och där ser du hur du gör din beställning. Klicka här -> Rosa Äpplet på FB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *